NetAcademia

A legjobbakat tanítjuk!

Az első gólya :)

2018. augusztus 01. 13:16 - Plesz Gábor

Van egy rövid, de lendületes nekifutásunk annak érdekében, hogy a C# nyelvet és a programozást megmutassuk az érdeklődők számára. Menet közben jött az ötlet, hogy jó lenne még több szereplőt bevonni a történetbe, hátha segít meggyőzni a bizonytalanokat, ha programozni szeretnének tanulni, akkor bizony ez a C# útvonal, amin megyünk, megfelelő.

Jó hír, hogy a felkérésre érkeznek a válaszok!

Az első mindjárt a Geomant-tól, ahol csevegőrobotot is és C# nyelvet is használnak minden egyes nap. Így a következő C# lenyűgöző alkalom számára irodájuk igazán barátságos környezetet nyújt majd nekünk.

Örömmel jelentem be tehát a jövő hétfői időpontot, 16:30-tól várunk szeretettel minden érdeklődőt ezen a meetup-on, ahol 17:00-től a szokásainknak megfelelően hajszálpontosan kezdődik az élő tartalom, így mindenkit kérünk, hogy 16:45-ig érkezzen meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netacademia.blog.hu/api/trackback/id/tr2914155415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása