NetAcademia

A legjobbakat tanítjuk!

És az milyen, ha a Visual Studio egyre nehezebbé teszi a kódolást, ha a kód bonylolultabbá válik?

2016. július 22. 08:00 - Plesz Gábor

Erőltetett visszajelzésnek is nevezhetnénk, az alapötlet, hogy ha a kód amit írunk nem egyszerűen átlátható, akkor a visual studio az adott függvény háttérszínével jelzi. Minél hosszabb a függvényünk, annál kellemetlenebb háttérszínnel. És ha ez még nem lenne elég, hogy érezzük a törődést, minél hosszabb a függvényünk, annál gyakoribbá válik, hogy a gépelésünkbe véletlenszeű karakterek kerülnek. Ezzel is próbál terelni minket az egyes függvényeink méretének a kordában tartására.

Az extension ingyenes és nyílt forráskódú.

INTRODUCING “FORCE FEEDBACK PROGRAMMING”

Mit szóltok hozzá?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://netacademia.blog.hu/api/trackback/id/tr628904148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.07.22. 08:44:15

Hát izé... ha ez tényleg ilyen, akkor a fejlesztője megérdemelné, hogy letörjék a kezeit és örökre eltiltsák a számítógépektől.
Gyűlölöm, hogy a gép/a szoftver folyton okosabb akar lenni az embernél (windows, google kereső stb.)
Ha hülyeséget csinálok, annak két oka lehet:
1. Hülye vagyok hozzá, így csak még jobban összezavar ezzel a marhasággal, tanulni nem fogok belőle
2. Pontosan tudom, hogy mit csinálok és okkal rúgok fel minden szabályt. Akkor meg lesz szíves a jó édesanyját buzerálni, ahelyett, hogy engem bosszant az ökörségeivel.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.07.22. 08:50:02

Full offtopic: ha mostanában kellene notebookot vennetek főleg fejlesztésre, de részben multimédia fogyasztásra is, mire szavaznátok?
Egy HP Probookot próbáltam, de AC-s router híján a wifije is tetűlassú volt, a billentyűzete az őrületbe kergetett azzal, hogy a kurzor gombok és a pgup/pgdn/home/end blokk messze voltak egymástól... ja... és a fullhd kijelző is rettenetesen gyenge, pici betekintési szöggel. :(

midnight coder 2016.07.22. 08:59:29

@Hóhér az utolsó barátod: +1. Notebookot pedig csak akkor használnék fejlesztésre, ha nagyon muszáj. Nekem kell a normális billentyűzet, monitor és teljesítmény.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.07.22. 09:13:14

@midnight coder: nekem speciel muszáj (és csak hobbi, ha munka lenne, az más téma, akkor hurcolásra MacBook Pro, komoly munkára meg desktop+nagy képernyő - szerintem). Egy Dell E6520 az előd, annak az utódát keresem, de hiába. :(
süti beállítások módosítása