NetAcademia

A legjobbakat tanítjuk!

Hivatalos NetAcademia-tananyagok: CISSP!

2016. július 17. 15:43 - Fóti Marcell

Nyugat-Európa CISSP-lázban él, Németországban például ölnek egy-egy CISSP-vizsgás munkavállalóért. Hogy ez miért van így, ne firtassuk, elég az hozzá, hogy ami a hanyatló nyugaton történik, az kis késéssel nálunk is úgy lesz, nem is véletlenül: ha a nagy multiknál beragadt a CISSP a memóriába, akkor ezt a mentális állapotot kis hazánkba is el fogják juttatni.

Ebből az következik, hogy mindenkinek el kellene végeznie a CISSP-tanfolyamot Magyarországon, sürgősen.

Ám a jelenlegi CISSP-tanfolyamár mellett (1.000.000 Ft) hiába is mondogatjuk, hogy minden informatikusnak el kell végeznie, sajnos ez az ár nem magyar pénztárcához termett, hanem NY-Európaihoz (vagy méginkább: amerikaihoz). Mit lehet itt tenni?

Ha megnézzük, miért kerül ez ilyen hihetetlenül sokba, láthatjuk, hogy ebből a tanfolyamárból az ún. licencdíj 400.000 Ft-ot tesz ki, vagyis majdnem a felét. A licencdíj pedig fizikai megjelenési formájában egy nagy halom könyvet takar.

A világ legdrágább tankönyveit.

Ezért döntöttünk úgy, hogy saját tananyagra térünk át. Nyár elején elkészült a hivatalos NetAcademia-féle CISSP-tananyag, melyből nemcsak itthon, de Európa számos országában fogják oktatni a CISSP-képzést. 

Első lépésként előfizetőinknek szeretnénk kedveskedni az így előállt lehetőséggel: mostantól visszamenőlegesen eltöröljük a CISSP-képzés licencdíját!

A hivatalos NetAcademia-tananyagok elkészítésével elindultunk egy jövőbe vezető úton, amin hamarosan sorra következik a többi tanfolyamunk is. Szeptemberre óriási meglepetéssel készülünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netacademia.blog.hu/api/trackback/id/tr388896370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása