NetAcademia

A legjobbakat tanítjuk!

Meghökkentő "mesék" CISSP-oktatóink tollából V.

2016. június 20. 17:33 - Fóti Marcell NetAcademia

Tiszta erőből nyár
Hidd el, sajnálom, hogy most is dolgozol. Most a kollégáid vannak a strandon, Te majd csak ezután mész. Vagy már voltál és akkor már a karácsonyi szabit várod.

Feltűnt nekem, hogy az apukák a strandon sokszor viszik a gyereküket is a csapolt-sörös pulthoz. A gyerek ilyenkor csurom vizesen, lila szájjal, kacsás úszógumival a derekán visít a sorban, hogy már menne vissza a vízbe. Az apuka hajthatatlan. Szegény gyermek nemcsak végigállja a sort, de meg kell hogy várja még azt is, ahogyan apuka komótosan lehúzza a habzó sört.

Apuka rendszergazda. Biztos az. Nagyon jól tudja azt, hogy mit is ír a CISSP-könyv a védelemről. Időben állandóan valósul meg. Nem lehet otthagyni a gyereket egyetlen percre sem a medencében, így hát nincs mit tenni, vinni kell sörözni is.

Már csak azt nem értem, hogy a nyári szabadságok idején miért hallom annyiszor, hogy:

- Ezzel várjuk meg a Bélát! Ezt ő csinálja. 
- Akkor lehet, hogy a héten nincs is backup? – kérdezem.
- DeEeEe, vaAaAan. – nyávogják kórusban a többiek, de mindenki tudja, hogy nincs.

A gyerekére Béla biztosan jobban vigyázz. Lehet, hogy pont őket láttam a strandon? A következő CISSP tréningen is biztos ott lesz. Sörözni ugyan csak a vizsga után fogunk, de minden olyan dolgot megtanulunk majd a védelemről, amit ma még csak ösztönösen teszünk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netacademia.blog.hu/api/trackback/id/tr578399112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása