NetAcademia

A legjobbakat tanítjuk!

Mostantól összesen több, mint 800 kiegészítő elérhető ingyenesen a .NET fejlesztők számára (A Syncfusion bevezette a community licenszet)

2016. október 03. 05:00 - Plesz Gábor

A Microsoft Visual Studio 2015 Community Edition mintájára a Synfusion is bevezette ezt a licensztípust. Ennek keretében független fejlesztők és legfeljebb 5 fős fejlesztőcégek, akiknek az éves bevételük nem haladja meg az 1 millió USD-t ingyenes licenszet kapnak melynek keretében fejleszthetnek és el is adhatják a termékeiket, amik a Syncfusion elemeket használják. Összesen több, mint 800 vezérlőelem a legkülönbözőbb területen (ASP.NET, MVC, UWP, Xamarin, JavaScipt, OLAP, stb) .NET technológiákhoz.

800+ Free controls and frameworks for .NET (Windows Forms, WPF, ASP.NET MVC, ASP.NET Web Forms, LightSwitch, Silverlight, Windows Phone, WinRT, Windows 8), iOS, Android, Xamarin and JavaScript platforms

Szólj hozzá!
Címkék: Free .NET

A bejegyzés trackback címe:

https://netacademia.blog.hu/api/trackback/id/tr7311753799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása