NetAcademia

A legjobbakat tanítjuk!

OKTATÓKAT KERESÜNK!

2017. január 11. 18:57 - Fóti Marcell

Az online oktatás egyik nagy előnye a sokezer közül, hogy bárki, bárhonnan részt vehet az oktatáson - és bárki, bárhonnan tarthatja is!

Jelen blogbejegyzés célja, hogy elgondolkoztasson: ha valamihez értesz, és a tudásodat meg szeretnéd osztani másokkal, de mondjuk vidéken, vagy épp Peruban élsz, a NetAcademiánál taníthatsz!

Nem beszélünk a levegőbe: a mai Amazon Cloud tanfolyamot Nagy Gábor tartotta, aki Norvégiában él, és onnan is fogja megtartani a képzését. Jó lesz? Jó lesz, mert Gábor tudására építünk. Mindegy, hogy zord eszkimók húznak el a háttérben kutyaszánon, vagy - nyáron - soha nem megy le a nap. Ezek érdektelen külső körülmények. 

Az online oktatás másik nagy előnye a sokezer közül, hogy a lényegre tudunk koncentrálni. Nem kell többé kínos "vattázással" felhúzni egy tanfolyamot 20 vagy 40 órásra, csak azért, hogy 20 vagy 40 órás legyen! Ha egy témakör másfél órát tesz ki, akkor annyi időben kell oktatni. Ez lesz jellemző a Mesterkurzusokra. Ha szert tettél valami remek tapasztalatra, vagy leesett a tantusz, és ezt 27 percben szeretnéd megosztani másokkal, tedd azt! Mindenki ért valamihez!

Az online oktatással végre elértünk a térbeni és időbeni abszolút rugalmassághoz. Nincs az a téridő, amiben ne lehetne oktatni! Ausztráliában élsz? Oktass magyar idő szerint éjjel! Aki nem bírja ébren, majd megnézi másnap reggel a felvételt.

Egy a fontos: érts a témakörödhöz. A többit, az online oktatás csínját-bínját hamar megtanulod. Ha jelentkezel oktatónak, azonnal elküldünk egy módszertani összefoglalót a hogyan továbbról. Jelentkezz itt:

http://netacademia.hu/oktato

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://netacademia.blog.hu/api/trackback/id/tr2512119027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2017.01.11. 21:09:02

"Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja, aki tanítani sem tudja, az igazgatja"
És mennyien nem hiszik el, hogy ez igaz... :(

(bocs, nem a posztnak szólt)
süti beállítások módosítása