NetAcademia

A legjobbakat tanítjuk!

Ráadás egyperces

2016. november 02. 12:09 - Ozga Linda

Miért jó ez nekünk?

A kételkedők kedvéért, akik még mindig keresik az apróbetűs részt az előfizetéses konstrukciónkban, összefoglaljuk egypercesünkben, hogy miért jó ez nekünk és hogy miért is nincsenek apróbetűk.

Az előfizetés létrehozásával egy skálázható, többezer ember oktatására alkalmas rendszert éptettünk fel. Ebben a rendszerben nem elképzelhető, hogy egy tanfolyamot létszámhiány miatt halasztani kell. Ebben a rendszerben a nagyvállalati megrendelőkön kívül mindenki, aki fogékony az informatikára és valamilyen okból ebben a szakmában képzeli el a jövőjét, megtalálja a számításait. A cél tehát az, hogy mind a szakemberek tudását fejlesszük, mind a kezdők számára megteremtsük a lehetőséget a hatékony tanuláshoz – tértől és időtől függetlenül. Ebbe a rendszerbe a rugalmatlan, és piaci igényekre túl lassan reagáló mamutintézmények által kibocsátott drága tankönyvek és vizsgák nem férnek bele. Ezek a termékek ugyanis áruknál fogva kirekesztik az oktatásból a korlátozott anyagi lehetőségekkel bíró tanulni vágyókat. Na ez az, amit mi nem akarunk.

Nem akarunk, mert a munkaerő-hiányt (jól tudjuk, hány informatikus hiányzik a piacról) az eleve nagy cégektől érkező, a tanfolyamokért a licencek miatt esetleg magasabb összeget is kiadni hajlandó hallgatókkal nem tudjuk pótolni. Másrészt ebben a gyors ütemben és hatalmas léptékben bővülő iparágnak nem csak a meglévő szakemberek tudásbővítésére, hanem bizony rengeteg új szakember bevonására van szüksége. Ahogy tehát mi mondani szoktuk, a gátőr fiait is várjuk a tanfolyamokra, mert velünk informatikussá válhat és nemcsak ő maga keresheti meg a korábbi fizetése többszörösét, de hozzájárulhat egy dübörgő gazdasági ágazat további felvirágzásához (ami ráadásul elkerülhetetlen és lassan már a fennmaradásunkhoz is nélkülözhetetlen).

A jelenlegi ajánlat tehát bárki számára elérhetővé teszi a tanulást: annak, aki tanteremben tanulna, annak, aki online, annak, akit a cége delegált hozzánk többedmagával és annak, aki a spórolt pénzéből képezné magát.

A jelszó szabadon, korlátok nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netacademia.blog.hu/api/trackback/id/tr2111834913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása