NetAcademia

A legjobbakat tanítjuk!

Egypercesek

2016. október 28. 12:10 - Ozga Linda

Cégként elég, ha egyet veszünk?

Azaz "nem-e lehetne-e olyat-e, hogy veszünk egyet és hátőizé"... Mert majd mindenki azzal ül be a tanterembe húsvér formátumban, vagy onlájn...

Bocsánat, de nem. :)

Az előfizetés minden esetben egy főre szól. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Te egy nagy cégtől jössz, a neked dedikált előfizetést nem oszthatod meg a kollégáiddal, hiszen a tanfolyamok elvégzése után az igazolások is neked fognak szólni. Viszont! A kedvezményes árakat pont azért kalkuláltuk ki így, hogy többen eljöhessetek hozzánk tanulni akár online, akár tanterembe. Ha tehát tetszik a konstrukció, és úgy véled, érdekelhet más kollégádat is ez a lehetőség, úgy hívd fel a céged figyelmét arra, hogy egyszerre több előfizetés megrendelésére is van lehetőség!

A minap csörömpölt a telefon egy kedves korábbi megrendelőtől, akinek a múltkorában elvállaltuk testreszabott, tantermi formátumú, zártkörű tanfolyam megszervezését. Most egy hasonló igényt jeleztek felénk, sajnos azonban nemleges választ kaptak. Miért? Azért, mert a mi célunk nem 6 fő képzése, hanem az, hogy az informatikát többezer emberhez eljuttassuk. Egyrészt úgy gondoljuk, jelenleg ez az, amire valójában szükség van - tudásmegosztás tömegeknek. Másrészt hiszünk abban, hogy

megfelelő hozzáállással bárkiből bármi lehet.

 

Miért gátolnánk meg a balmazújvárosi könyvtárost abban, hogy ő is informatikával foglalkozhasson, reagálva ezzel egyébként a munkaerőpiaci igényekre? Ha pedig számára egy olyan összeget akarunk kiszámlázni, amit meg tud és meg is akar fizetni, akkor evidens, hogy a cégekkel kapcsolatban is fel kell mérnünk pont ugyanezt: képesség és szándék.

Egy kis matek: egy átlagos nagyvállalatnál az egy főre jutó éves tréningbüdzsé nem haladja meg az 500 000 Ft-ot. Ez azt jelenti, hogy mi beleférünk a keretbe, és mivel mindenféle területen képezzük a jónépet, ennél jobb ajánlatot a piacon nem lehet találni. 

Konklúzió: fejenként 300 000 Ft a cégeknek belefér, a magánszemélyeknek, mint éves (!) költség (investment a személyes fejlődésbe) belefér, ezért az előfizetés egy személyre szól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netacademia.blog.hu/api/trackback/id/tr4711828055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása