NetAcademia

A legjobbakat tanítjuk!

Egypercesek

2016. október 20. 13:04 - Ozga Linda

Motivációs gázfröccs a Minek ez nekem? kérdésre összpontosítva

Azt vettük észre, hogy a fenti kérdés megválaszolása előtt a meg nem értés akadályába ütközik a döntéshozatal, ami az előfizetés-vásárlást illeti. Szerintünk kell ide egy-két olyan infó, aminek a birtokában kézremegés nélkül, és a jó döntés teljes tudatában kerülhetnek előfizetések a képzeletbeli kosarakba.

Ezért döntöttünk úgy, hogy megírjuk örkényi egyperceseinket, melyek reméljük, talán további kérdéseket vethetnek fel. Ha igen, akkor alább, kommentben indulhat a licit. A legtöbbször feltett kérdés újabb egypercest ihlethet meg. 

---
Mit is veszek meg?
Avagy fele királyságunk és más

Első egypercesünkben lerántjuk a leplet arról, mit is tartalmaz egész pontosan az előfizetés.

Dobpergés...

Mindent.

Bővebben?

A háromféle előfizetés háromféle mindent tartalmaz:

    1. IT Factory előfizetés (150 000 Ft+Áfa/fő): Az ÖSSZES eddig lezajlott, immár videós formában elérhető tanfolyamot a Korábbi tanfolyamok menüpontból ÉS az összes, ezután induló tanfolyamot az IT Factory naptárából.
    2. NetAcademia előfizetés (200 000 Ft+Áfa/fő): A NetAcademia naptárban szereplő ÖSSZES tanfolyamot.
    3. NetAcademia Ultimate előfizetés (300 000 Ft+Áfa/fő): 1. + 2. azaz AZ ÉGADTA VILÁGON MINDENT!


Mit jelent ez pontosan?

A megvásárolt előfizetés lehetővé teszi, hogy szabadon válogass a tanfolyamok között. Tanteremben is részt vehetsz rajtuk, és élőben, online is követheted őket. Az online közvetítésről készült videókat korlátlanul visszanézheted bárhol, bármikor, tehát nem kell attól tartanod, hogy bármiről is lemaradsz. Ha már elvégeztél egy adott tanfolyamot egyszer tantermi hallgatóként, akkor sem gátol meg semmi abban, hogy a legközelebbi alkalommal újra elgyere, és a videók segítségével annyit gyakorolhatsz, amennyit csak akarsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netacademia.blog.hu/api/trackback/id/tr111824149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása