NetAcademia

A legjobbakat tanítjuk!

A fekete fal esete

2016. április 12. 10:34 - Ozga Linda

Ebéd utáni álmos tavaszi délután volt, mikor mindig lelkes vezetőnk és útmutató mesterünk, M. hatalmas vigyorral az arcán, a tőle megszokott, szélviharszerű lendülettel betoppant az irodába, a következő kijelentéssel:

- Le kéne festeni feketére a falat!

Kerekedő tekintetünket látva folytatta mondandóját:

- A stúdiószobához! Úgyis fekete háttér kell, hát legyen fekete az egész fal! Veszek egy vödör festéket és jövő héten neki is állok.

Majd örömittasan szökdécselve távozott épp oly gyorsan, mint ahogy jött.

Mi pedig enyhén sokkos állapotban meredtünk magunk elé, majd egy alig látható vállrándítással nyugtáztuk és rögzítettük elménkbe az esetet.

A rá következő hétre pedig megtörtént. M. megvásárolt minden szükséges hozzávalót: nem csak egy vödör fekete festéket és hengert hozott, de egy gondos és tapasztalt szakembertől elvárható alapossággal készült még műanyag overállal, padlóvédővel és festéklehúzóval is.

Úgy tűnt, minden készen áll a nagy terv megvalósításához. Lelkes gyakornokunk, O. volt M. segítségére a festésben, így gyakorlatilag pár órán belül az egykori piszkosfehér, már-már unalmasnak mondható falfelület új, izgalmas, ébenfekete színében pompázhatott. Hát mi ez kérem, ha nem zsenialitás?

Most felmerülhet benned a kósza gondolat, hogy vajon miért kellett nekünk egy unalmas, piszkosfehér és teljesen átlagos falat izgalmas, szexi fekete fallá varázsolni.

12919907_979890565460120_7587665654446027984_n.jpg

 

És a válasz nem más, mint az Ethical Hacking konferencia, mely minden véres verejtékünk forrása, gondolataink egyetlen ura, éjszakai forgolódásaink okozója a tavaszi időszakban. Bizony, a konferencia, mely minden évben, májusban megrendezésre kerül, és minden évben készülnek előadói videóinterjúk FEKETE háttérrel. Hát ez volna az :)

Most, hogy a stúdió elkészült, hamarosan jelentkezünk az izgalmasabbnál izgalmasabb interjúkkal, amit a NetAcademia youtube csatornájára feliratkozva tudsz követni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netacademia.blog.hu/api/trackback/id/tr858590290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása